Producción Alimentaria
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Producción Alimentaria by Subject "Ácidos grasos"
Now showing 1 - 6 of 6
Results Per Page
Sort Options
- Changes in Atlantic salmon (Salmo salar) sperm morphology and membrane lipid composition related to cold storage and cryopreservation
- URI Persistente:
- http://repositoriodigital.uct.cl/handle/10925/2278
- Autor(es):
- Díaz, R. - Lee Estévez, M. - Quiñoñes, J. - Dumorné, K. - Short, S. - Ulloa Rodríguez, P. - Valdebenito Isler, Iván - Sepúlveda, N. - Farías, J.
- Palabras Claves:
- Colesterol - Ácidos grasos - Salmo salar - Criopreservación - Espermatozoides de pescado
- Effect of EPA/DHA ratios on the growth and survival of Galaxias maculatus (Jenyns, 1842) larvae reared under different salinity regimes
- URI Persistente:
- https://repositoriodigital.uct.cl/handle/10925/614
- Fecha de Publicación:
- 2012-02-08
- Palabras Claves:
- Galaxias maculatus - Ácidos grasos - Salinidad
- Feeding high inclusion of whole grain white lupin (Lupinus albus) to rainbow trout (Oncorhynchus mykiss): Effects on growth, nutrient digestibility, liver and intestine histology and muscle fatty acid composition
- URI Persistente:
- https://repositoriodigital.uct.cl/handle/10925/574
- Fecha de Publicación:
- 2012-02-07
- Palabras Claves:
- Lupino - Digestibilidad - Histología - Ácidos grasos
- Feeding ω-3 PUFA enriched rotifers to Galaxias maculatus (Jenyns, 1842) larvae reared at different salinity conditions: effects on growth parameters, survival and fatty acids profile
- URI Persistente:
- https://repositoriodigital.uct.cl/handle/10925/1551
- Fecha de Publicación:
- 2014-11-26
- Palabras Claves:
- Nutrición de larvas - Puye - Galaxias maculatus - Ácidos grasos
- Incorporation of whole lupin, Lupinus albus, seed meal in commercial extruded diets for Rainbow Trout, Oncorhynchus mykiss: Effect on growth performance, nutrient digestibility, and muscle fatty acid composition
- URI Persistente:
- https://repositoriodigital.uct.cl/handle/10925/557
- Fecha de Publicación:
- 2012-02-06
- Palabras Claves:
- Lupinus albus - Trucha arcoíris - Ácidos grasos - Crecimiento - Digestibilidad de los nutrientes
- Influencia del α-tocoferol en la incorporación y peroxidación del ácido araquidónico en alevines parr de salmón del Atlántico (Salmo salar L.)
- URI Persistente:
- http://repositoriodigital.uct.cl/handle/10925/2681
- Palabras Claves:
- Peroxidación - α-tocoferol - Ácido araquidónico - Ácidos grasos - Salmón del Atlántico